RANDSTAD

Wat doe jij morgen?

Randstad helpt werknemers met het vormgeven van hun carrière. Samen hebben Dockbite en Randstad nieuwe customer journeys ontwikkeld voor een persoonlijke gebruikersbeleving.

Strategie en design
Development

De uitdaging

Randstad heeft een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Ze begeleiden al meer dan 55 jaar, wereldwijd, werknemers in hun loopbaan. Randstad biedt deze werknemers nu een one-size-fits-all aanpak. Echter willen zij hier van af en zien zij graag een aanpak gericht op hun verschillende gebruikersgroepen; van student tot gepensioneerde. Met behulp van een innovatieve maatwerkoplossing hoopt Randstad een zo persoonlijk mogelijke service te kunnen bieden aan hun gebruikers. Aan Dockbite de opdracht om deze toekomstvisie om te toveren naar werkelijkheid.

Een persoonlijke reis

Om tot een mooi product te komen heeft Dockbite samen met Randstad een design sprint doorlopen. In een aantal sessies hebben we inzichtelijk gemaakt welke type gebruikers zich onderscheiden en waar hun behoeften liggen. Hieruit zijn vier verschillende customer journey’s naar voren gekomen. Eén journey voor iedere type gebruiker.

Chatten met randstad

Het vormen van je carrière is niet binnen één dag gedaan. Randstad neemt je mee en begeleidt je door deze reis. De eerste stappen zijn altijd het zwaarst, maar gelukkig hoef je deze stappen niet in je eentje te zetten. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. Chat met Randstad om je te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Swipend naar je ideale baan

Vind gemakkelijk en snel een nieuwe baan. In de app bieden we je een overzicht van verschillende type beroepen in verschillende branches. Past het beroep bij je interesses? Swipe dan naar rechts, of like het door het een groen vinkje te geven. Spreekt het beroep je totaal niet aan? Geen probleem, swipe dan naar links. Op basis van je voorkeuren ontvang je een persoonlijke selectie vacatures. Wanneer start jij bij je nieuwe werkgever?

Het resultaat

Het tot leven brengen van de vier journeys in een prototype mede door slimme data oplossingen en simulaties bedacht door Dockbite. Het mooie van een prototype is dat je zonder operationele barrières een doorkijk kunt geven naar de toekomstige digitale transformatie binnen Randstad.

Meer projecten

Portal + App

DZB

Configurator + Portal + App

GewoonGers