NoviaCura

Complex plannen met NoviaCura

NoviaCura brengt complete mondzorg naar kwetsbare en zorgafhankelijke mensen. Dat is de missie van NoviaCura, een volle dochter van Van Venrooy Utility Vehicles uit Oss. Van Venrooy produceert speciale voertuigen voor de gezondheidszorg, waaronder de Dental Cars. Van Venrooy en Dockbite delen de passie voor technische innovatie en sublieme, high-end afwerking en daarom werkt Dockbite aan een uitgekiend planningssysteem met Novia Cura.

Data en AI
Low code
Development
Strategie en design

Een goede planning is essentieel

Als marktleider in de mobiele tandzorg wilde NoviaCura de planning slimmer en minder arbeidsintensief maken. Bestaande planning tools boden geen soelaas. Het aantal inputfactoren was te hoog. Dockbite moest rekening houden met de beschikbaarheid van de busbeheerder, de tandzorgprofessionals, de zorginstelling en de cliënt. Tijdens de workshops met onze designers en developers werden de nieuwe workflows en schermen uitgetekend. Hierna bouwden we een slimme tool in combinatie met een planbord. Deze tool communiceert via API’s met tandheelkundigsoftware toepassingen.

Verplegend personeel ontlasten

NoviaCura wil juist geen beroep doen op het zorgpersoneel om de planning in orde te maken, ontzorgen is hier het devies. Op basis van beschikbaarheid van het personeel en de gewenste periodieke mondzorg, worden cliënten ingepland op basis van een slim recommendation systeem. Hierdoor zijn er veel minder mensen bezig met de planning, en worden vele onnodige telefoontjes en mailtjes voorkomen.

Meer projecten

Portal

Anexo

Portal

AenC