ESD / GEWOONGERS

Van product naar volledig ecosysteem

Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Dat is de belofte van GewoonGers, producent van prachtige stalen deuren op maat, voor een vaste prijs.

Data en AI
Low code
Development
Strategie en design

Zelf je eigen deur samenstellen

Dockbite kwam in beeld toen Robin van Houwelingen, directeur van GewoonGers, op zoek was naar een configurator. Wij bouwden de eerste versie en integreerde deze naadloos met de website, waardoor klanten heel makkelijk zelf hun eigen deur samenstellen en daarna converteren naar een inmeetafspraak.

Meer tevreden klanten

Door een uitgekiende marketingcampagne én de zeer gebruiksvriendelijke configurator stroomde het aantal nieuwe klanten toe. Gebaseerd op feedback van klanten en de medewerkers van GewoonGers werd de configurator steeds geavanceerder en werden er nieuwe type deuren en accessoires toegevoegd. De consument ziet een simpel plaatje van een deur, wij zien een render (digitale afbeelding gebaseerd op datamodel) van 5 lagen.

The next level

Wanneer de klant een deur heeft uitgezocht, plant men direct een inmeetafspraak in. Tijdens deze afspraak gebruikt de medewerker van GewoonGers de door Dockbite ontwikkelde app. Deze app is gekoppeld aan de klantenkaart, maar deze genereert ook alle informatie voor de medewerkers in de fabriek. Ook daar wordt een app gebruikt met informatie over orderpicken, zagen, boren, afmonteren en eindcontrole. Hierdoor loopt het productieproces als een trein!

Real-time inzicht

Dockbite is echt meegegroeid met de klant, GewoonGers verlegt constant haar ambities en wij worden graag uitgedaagd om de ambities waar te maken. Zo maakten we een dashboard waarin je live alle orders kunt tracken. Ook maakten we op verzoek een white label versie van de configurator, zodat dealers eigen offertes kunnen uitbrengen. En nu werken we aan een track & trace systeem zodat de klant volledig inzicht heeft in de status van de bestelling.

Meer projecten

Portal

AenC

Portal

Smurfit Kappa