Dockbite partner in de Nederlandse AI Coalitie

Artificial Intelligence maakt een steeds groter onderdeel uit van onze samenleving. De steeds gedetailleerdere en grotere hoeveelheden data die binnen organisaties beschikbaar komen wakkeren deze revolutie aan. Om te voorkomen dat wij, als Nederland, aan alle kanten worden worden voorbijgestreefd door Silicon Valley en China, is het van belang dat onze kennis en kunde van deze innovaties gebundeld wordt.

Om dit te bewerkstelligen is vorig jaar de Nederlandse AI Coalitie opgericht. Dit publiek-privaat samenwerkingsverband heeft als doel om Nederlandse activiteiten in AI te stimuleren en te ondersteunen, onder het motto: “Algoritmen die werken voor iedereen”. In verschillende toepassingsgebieden worden initiatieven en relevante contacten samengebracht, zodat dit verband werkt als een katalysator van AI-toepassingen in ons land.

Dockbite is nu als innovatiepartner onderdeel van de Nederlandse AI Coalitie. Voor Dockbite betekent dit dat wij nieuwe toepassingsgebieden kunnen ontdekken en met onze expertise impactvolle AI-innovaties kunnen realiseren. Daarmee werkt Dockbite aan een sterke propositie van Nederland op het gebied van kennis en innovatie!

Meer weten over onze AI-innovaties? Neem contact op met Neem contact op met Jasper Weeteling.

jasper.weeteling@dockbite.nl

+31 (0) 6 14797598