Onze teams staan voor je klaar

Wil je als onderneming up-to-date blijven? Of een volgende stap maken in digitalisering? Wij kunnen helpen met ons outsourcing traject. En omdat bij ons alles onder één dak zit, kijken we naast software development ook graag mee op het gebied van strategie, design en data. Wij buigen ons graag over jouw digitale uitdagingen, zodat jij je kan blijven concentreren op je eigen core business.

Speciaal op maat gemaakt voor jou

Dockbite kan een team van gedreven specialisten faciliteren, compleet aangepast aan jouw behoeftes op dat specifieke moment. We zorgen ervoor dat je altijd precies genoeg mankracht hebt om de uitdaging aan te pakken. En weet je dat wij de lijntjes graag kort houden? Zo heb je altijd persoonlijk contact met de lead developer van het team.

Of het gaat nu om een microservice, een mobiele app of een compleet ecosysteem, als ontwikkelpartij met meer dan 14 jaar ervaring begrijpen we wat er nodig is om kwaliteitssoftware te leveren en te onderhouden. Met onze outsourcing oplossing heb je de beste strategen, designers, data specialisten en developers ter beschikking, maar niet op je payroll!

Onze outsourcing projecten

Portal

NoviaCura

Configurator + Portal + App

GewoonGers