Algoritmen die voor je werken

Onze toekomst wordt voor een steeds groter deel bepaald door algoritmen en andere vormen van kunstmatige intelligentie. Dockbite maakt deel uit van deze ontwikkelingen en past ze toe binnen bestaande ecosystemen, zodat wij gericht intelligentie toevoegen waar de impact het grootst is. Daarmee maken we AI-innovaties bereikbaar voor alle sectoren die over data beschikken.

Natural Language Processing

Taal is de basis van bijna alle communicatie en diep verweven in bestaande bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om het doorzoekbaar maken van een kennisbank, het classificeren van documenten of het implementeren van een digitale assistent.

NLP in de praktijk

Imatech

Coming Soon

Image Processing

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is inmiddels ook voor algoritmen het geval. Of het nu gaat om het tellen van een voorraad, het herkennen van een specifiek item of het inschatten van een mens.

Image Processing in de praktijk

Recommender Systems

Al eens afgevraagd hoe Netflix jou aan het bingewatchen houdt? Recommender Systems spelen een cruciale bij het bieden van een persoonlijk afgestemde ervaring. Deze systemen zijn ook in andere industrieën van toegevoegde waarde, zoals e-commerce en targeted advertising.

Recommender Systems in de praktijk

Pattern Recognition

Hoe kan ik voorspellen of een mechanisch onderdeel het binnenkort gaat begeven? Wat is het beste moment om mijn voorraad aan te vullen? Dat zijn vraagstukken waar modellen op basis van patroonherkenning voor ontwikkeld kunnen worden die dit kunnen forecasten.

Pattern Recognition in de praktijk

Mr. Fill

Coming Soon

Genetic Algorithms

Veel vormen van kunstmatige intelligentie vinden hun oorsprong in de natuur, zo ook genetische algoritmen. Deze algoritmen worden gebruikt om tot een oplossing te komen als het proberen van alle oplossingen ondoenlijk is. Denk hierbij aan het maken van een planning met een veelvoud aan variabelen.

Genetic Algorithms in de praktijk

Fegon

COMING SOON

Fegon

Coming Soon

Algorithm Theory

De meeste uitdagingen uit de praktijk zijn te vertalen naar standaard casussen uit het wetenschappelijke onderzoeksgebied van algoritmen. Of het nu gaat om het efficiënt indelen van een zeecontainer of het verdelen van een workload over machines; wij passen de theorie toe.

Algorithm Theory in de praktijk

PostNL

Coming Soon

Meer projecten

Portal + App

DZB

Portal

Anexo